Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Semmelknödel
- Öl zum Einfetten
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
-
½
Bund Basilikum, abgezupft
of ½ Bund Petersilie, abgezupft -
150
g Brötchen, vom Vortag, in Würfeln (2 cm)
of 150 g Weißbrot, 2-3 Tage alt, in Würfeln (2 cm) - 50 g Paniermehl (siehe Tipp)
- 120 g Milch
- 2 Eier
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
Ratatouille und Fertigstellung
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), geachtelt
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 150 g Möhren, in Stücken (2 cm)
- 30 g Öl
- 300 g Zucchini, in Würfeln (2 cm)
- 1 rote Paprika, in Stücken (2 cm)
- 1 gelbe Paprika, in Stücken (2 cm)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 50 g Wasser
- 1 TL Oregano, getrocknet
- ½ TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen Chili, gemahlen (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1396 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Grünkernfrikadellen mit Gemüse-Pommes und Parmesansauce
55min
Überbackene Risoni mit Gemüse
1h 30 min
Gemüse-Döner
40 min
Fenchel-Tomaten-Pasta
45min
Mini-Spinatknödel in Pilzsauce
1h
Grünkern-Chili-Cheese-Kartoffeln
45min
Gefüllte Paprika mit Grünkernchili
1h
Überbackene vegetarische Enchiladas
50min
Zucchini-Käse-Lasagne
1h
Spinatknödel mit Tomatensauce
50min
Veggie Rigatoni al forno
45min
Linguine mit Kürbis-Sugo und Specktopping
40 min