Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Sonnenweizen (z. B. von Ebly)
- 700 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 TL Liebstöckel, frisch oder getrocknet
- 500 g Champignons, halbiert, ggf. geviertelt
- 50 g Butter, in Stücken
- 100 g Sahne
- 40 g Parmesan, gerieben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1932 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 6.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto mit Steinpilzen
50min
Trüffelrisotto
45 min
Graupenrisotto mediterran
50min
Gnocchi mit Pfifferling-Rahm-Sauce
30 min
Graupen-Erbsen-Risotto
40 min.
Risotto mit Zucchini
40 min.
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 min
Risotto mit Zucchini
50min
Pilzragout mit Spätzle
30 min
Weizen Risotto mit Champignons
35 min
Steinpilz-Risotto
40 min.
Risotto mit Zucchini und Speck
35 min