Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Kartoffeln, festkochend, geachtelt
- 20 g Öl
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Salz
Chili
- 80 g Grünkern
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Chilischote, getrocknet
- 20 g Öl
- 1 rote Paprika (ca. 150 g), in Stücken
- 1 TL Salz
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 EL Balsamico, dunkel
- 30 g Tomatenmark
- 150 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 200 g geriebene Käse-Alternative, vegan (siehe Tipp)
- 1 Dose Kidneybohnen (Abtropfgew. 255 g), abgetropft
- 1 Dose Mais (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
- 30 g Zartbitter-Schokolade (70% Kakao), vegan
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2070 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bohnen-Burger (vegan)
1 godz. 20 min
Vegane Albóndigas
45 min
Überbackene Risoni mit Gemüse
1 Std. 30 Min
Grünkernlasagne
1 godz. 20 min
Chili con Grünkern
50 Min
Grünkern Bolognese
1 Std.
Vegetarische Linsen-Lasagne
1 Std. 30 Min
Gefüllte Paprika mit Grünkernchili
1 Std.
Veggie-bubble-up-Pizza
2 Std.
Überbackene vegetarische Enchiladas
50 Min
Veggie Rigatoni al forno
45 min
Süßkartoffeln mit mexikanischer Füllung
1 Std. 30 Min