![Überbackene vegetarische Enchiladas Überbackene vegetarische Enchiladas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/135e1e67-8c8e-4437-9aae-041c1d61acf8/Derivates/6d5ae68f-8125-4893-9f69-e845000a3c86.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Emmentaler, in Stücken
- 15 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g rote Paprika, in Würfeln (2 cm)
- 120 g Zucchini, in Würfeln (2 cm)
- 1 Dose Mais-Bohnen-Mix (z. B. Texas-Mix von Bonduelle), Abtropfgew. 265 g, abgetropft
- 2 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 8 Weizentortillas (Ø ca. 20 cm)
- 200 g Schmand
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Oregano
- ½ TL Chili, gemahlen
- Koriander, frisch, zum Servieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2755 kJ / 657 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetarische Fladenbrotpizza
30min
Ravioli-Lasagne
1h
Gemüse-Nudel-Auflauf
1h
Spinat-Cannelloni
1h 20 min
Mini-Mozzarella-Cannelloni
1h
Gnocchi Caprese
20 min
Grünkern-Chili-Cheese-Kartoffeln
45 min
Veggie-bubble-up-Pizza
2h
Gemüse-Döner
40 min
Veggie Rigatoni al forno
45 min
Quesadillas mit gebratenem Gemüse
40 min
Süßkartoffeln mit mexikanischer Füllung
1h 30 min