Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Bandnudeln (z. B. Tagliatelle)
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 40 g Wasser und mehr zum Kochen
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 2 EL Röstzwiebeln
- 60 g Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 70 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 10 g Öl
- 200 g Zucchini, halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 250 g Ricotta
- 10 - 20 g Zitronensaft
- ¼ TL Pfeffer
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2714 kJ / 649 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 94 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 913 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schupfnudeln mit grünem Gemüse in Frischkäse-Sauce
30min
Makkaroni mit Paprika-Frischkäse-Sauce
25min
Ravioli-Lasagne
1 Std.
Maultaschen in Honig-Senf-Sauce
45 Min
Cremige Feta-Pasta mit Nüssen
35 min
Tagliatelle mit Pastinaken-Pesto
1 Std.
Spinat-Feta-Lasagne
1h 15 min
Spätzle-Auflauf mit Spinat
55 min
Gnocchi in Spargel-Rahmsauce
50 Min
Grünes Risotto
35 min
Überbackenes Risotto
50 Min
Grüne Kokos-Pasta
20min