Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
100
g Bergkäse, in Stücken
of 100 g Gouda, in Stücken - 50 g Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 60 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 20 g Olivenöl
- 300 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt (siehe Tipp)
- 200 g Zucchini, in Würfeln (5 mm)
- 1 ½ TL Salz
- 1 ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Muskat
- 40 g Butter, in Stücken
- 500 g Milch
- 40 g Mehl
- 1 Lorbeerblatt
- 400 g Ravioli, frisch, aus dem Kühlregal, vegetarisch (z. B. mit Käse)
- 80 g Erbsen, TK, aufgetaut
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2552 kJ / 610 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 1795 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Überbackene Pfannkuchenrollen
1h 15min
Überbackenes Risotto
50min
Spätzle-Auflauf mit Spinat
55 min
Makkaroni mit Paprika-Frischkäse-Sauce
25 min
Mini-Mozzarella-Cannelloni
1 godz.
Nudeln mit Zucchini-Ricotta-Sauce
30min
Spinat-Feta-Lasagne
1h 15min
Gemüse-Kroketten-Auflauf mit Fleischbällchen
55 min
Schupfnudeln mit grünem Gemüse in Frischkäse-Sauce
30min
Veggie Rigatoni al forno
45 Min
Schupfnudelgratin mit Wirsing und Kabanossi
1 godz.
Tortellini-Bolo
20min