Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 TL Limettenschale, fein gerieben
- 10 Stängel Koriander, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 400 g Joghurt, 3,5% Fett
- 2 TL Madras-Curry-Pulver
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin)
- 1 ½ TL Ras el Hanout
- 1 ½ TL Salz
- 100 g Möhren, in Stücken
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 rote Chilischote, frisch, halbiert, entkernt
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
- 300 g Basmati-Reis
- 650 g Wasser
- 1 EL Schwarzkümmel-Samen
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g Cashewkerne, geröstet, gesalzen
- 140 g Kichererbsen, aus der Dose
- 3 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- 2 EL Granatapfelkerne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1801 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Indische Wraps
30min
Gemüse-Korma
50min
Persisches Pilaw mit Masala-Joghurt
30min
Süßkartoffel-Sonnenweizen mit Feta
1sa
Naan-Taschen mit Koriander-Hummus
20 min
Afrikanischer Erdnuss-Eintopf
50min
Indischer Gemüsereis
1sa
Kurkuma-Linsen-Curry mit Udonnudeln
35 dk
Asia-Nudeln mit Gemüse
25min
Kichererbsen-Kokos-Curry
45min
Blumenkohl Tikka Masala
35 dk
Cremige Mie-Nudeln
30min