Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g Bärlauchblätter, frisch, grob gehackt
of 20 g Bärlauch, TK - 100 g Möhren, in Stücken
- 60 g Zwiebel, halbiert
- 10 g Olivenöl
- 1 TL Curry
- ¼ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 300 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ¾ TL Salz
- 120 g Bulgur
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 250 g Cherry-Tomaten (siehe Tipp)
- 150 g Feta, zerbröselt
- 100 g Granatapfelkerne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1187 kJ / 284 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 814 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beluga-Linsen-Salat mit Datteln
5 Std.
Bulgur mit gebackenem Gemüse
1 Std.
Burrata mit Pfirsich-Bohnen-Salat und Kräuteröl
45 Min
Power-Quinoa-Salat
45 Min
Erdbeer-Feta-Stullen
10 Min
Kichererbsen-Salat
15 Min
Graupensalat mit Feigen und Feta
45 Min
Melonensalat mit Joghurt und Halloumi
15 Min
Würziger Quinoasalat mit gebratenem Hähnchen
40 Min
Mediterraner Dinkel-Salat
30min
Gemüse-Avocado-Wraps
30min
Süßkartoffel-Feldsalat mit Sesam-Ziegen-Camembert
40 Min