Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 220 g Spaghetti
- Salz zum Kochen
- Wasser zum Kochen
- 4 Stängel Salbei, abgezupft
- 120 g Butter, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen, in dünnen Scheiben
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 3 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3830 kJ / 916 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 58 g
- Verzadigd vet
- 37 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 1421 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta Verde - Orecchiette mit cremiger Erbsen-Sauce
30min
Pappardelle in Pfefferbutter
20min
Safran-Tagliatelle in Butter-Weißwein-Sauce
35min
Linguine mit Pesto Primavera
20min
Pasta mit Salbei-Butter
40min
Spaghetti mit Grünkohl-Oliven-Pesto
20min
Vier-Käse-Risotto mit karamellisierten Walnuss-Birnen
35min
Pasta mit Pistazien-Pesto
25min
Spaghettinester mit Auberginencreme
40min
Linguine in Zitronen-Kapern-Sauce
30min
Tagliatelle mit Erbsenpesto und Ei
30min
Tagliatelle in Rosmarin-Buttersauce
15min