Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 650 g Wasser
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühwürfel (für je 0,5 l) - 1000 g Kartoffeln, festkochend, ungeschält
- 80 g Pardina-Linsen, getrocknet
- 100 g Gewürzgurken, abgetropft
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
- 1 ½ TL Salz
- 80 g Gurkenwasser
- 2 EL Senf
- 80 g Sonnenblumenkerne, geröstet
- 90 g Möhren, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl und etwas mehr zum Anbraten
- 80 g Haferflocken, zart
- ½ TL Paprika de la Vera
- ½ TL Majoran
- ½ TL Thymian
- 5 g Flohsamenschalen
- 2 EL Worcester-Sauce, vegan
- 30 g Rote-Bete-Saft
- 80 g Mayonnaise, vegan
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3251 kJ / 777 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 97 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 15.4 g
- Natrium
- 1432 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Veganes Paprika-Gulasch
45 min
Veganer Shepherd's Pie
1h 40min
Veganes Seitan-Geschnetzeltes mit Spätzle
8h
Vegane-Bällchen-Pasta
1 godz. 30 min
Veganes "Thunfisch" Baguette
15min
Vegane Lasagne
1 Std. 50 Min
Vegane Mac and Cheese
1h
Kohl-Wraps mit Hirse-Gemüse-Füllung
1hod. 15min
Veganer Dürüm
30min
Hirse-Kichererbsen-Braten mit Kartoffelpüree
1 godz. 10 min
Vegane Flammkuchen mit Rucola-Pesto
1 godz. 25 min
Cremig-rauchige Paprika-Bolognese (vegan)
45 min