Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mürbeteig
- 150 g Mehl und etwas mehr zum Ausrollen
- 70 g Butter, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Wasser
- ½ TL Salz
Belag
- 500 g Ziegenfrischkäse
- 3 Eier
- 50 g Butter, in Stücken
- 25 g Speisestärke
- 1 EL Kräuter der Provence
- 1 TL Senf, mittelscharf
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1609 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1h 20 min
Forellenmousse
5 Min
Galettes mit Pilz-Schinken-Füllung
1h 35min
Schalottenconfit mit Portwein
1h 10min
Krabben-Lachs-Küchlein
1 Std.
Whiskeygelee mit Früchten
3 Std.
Geflügelleber Crème brûleé
13 Std.
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5 Std. 50 Min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10h
Käse-Tomaten-Quiche
1h 20 min
Erbsen-Krabben-Suppe
35 Min
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1 Std.