Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mürbeteig
- 150 g Mehl und etwas mehr zum Ausrollen
- 70 g Butter, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Wasser
- ½ TL Salz
Belag
- 500 g Ziegenfrischkäse
- 3 Eier
- 50 g Butter, in Stücken
- 25 g Speisestärke
- 1 EL Kräuter der Provence
- 1 TL Senf, mittelscharf
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1609 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gorgonzola-Creme mit Birne
10min
Blauschimmelkäse-Walnuss-Sauce
15 min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 Min
Käse-Tomaten-Quiche
1h 20min
Oliven-Kräuterkuchen
1h 30min
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25 min
Tomaten-Cocktail
30 Min
Risotto mit Varianten
40 min
Venezianischer Zwiebelkuchen
1h 10min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1 godz.
Parmesancreme
5min
Basilikum-Parmesan-Creme
5min