Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig:
- 220 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 30 g Olivenöl
- 120 g Wasser
- ¼ TL Salz
Belag und Fertigstellung:
- 2 Birnen (ca. 400 g), reif, weich
- 2 EL Zitronensaft
- 100 g Schmand
- 200 g Gorgonzola, in Stücken
- Honig nach Geschmack
- 3 EL Thymianblättchen, frisch
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1613 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1 Std. 15 Min
Spargelflammkuchen mit Walnüssen
1 Std. 15 Min
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1 godz.
Flammkuchen mit Rhabarber und Gorgonzola
1 godz.
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1 Std. 15 Min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35min
Tarte provençale
1 godz. 40 min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1 godz.
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25 min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1 godz.
Kürbisquiche mit Ziegenfrischkäse und Birne
1h 30min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35min