Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 150 g Weizen-Vollkornmehl
- 190 g Butter, davon 180 g kalt, in Stücken, und 10 g in kleinen Flocken
- 1 Ei
- 510 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 200 g Rosenkohl, geputzt, halbiert
- 200 g Brokkoliröschen
- 20 g Olivenöl
- 20 g Mandeln, gehobelt
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Stängel Oregano, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- 150 g Ziegenfrischkäse (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3113 kJ / 744 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 54 g
- Vezels
- 9.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tofu-Erdnuss-Spieße mit Mango-Koriander-Reis
2h
Hirse-Kichererbsen-Braten mit Kartoffelpüree
1h 10min
Herzhafter Blumenkohl-Kuchen
1h 15 min
Spinat-Reibekuchen-Burger
35 Min
Glutenfreie Gemüsefladen mit Joghurtsauce
1h 20 min
Gefüllte Champignons
1h 20 min
Zucchini-Rosenkohl-Pashtida
1h
Porree-Tomaten-Quiche
1h 40min
Gemüsepastete in Filoteig
1h 20 min
Herzhafte Baklava
1h
Vegane Kichererbsen-Gemüse-Tarte
1h 10min
Brokkolibratlinge mit Radieschensalsa
1h 10min