Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Weizentortilla (Ø 26 cm)
- 150 g Brokkoliröschen
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
- 1 Stängel Salbei, abgezupft
- 20 g Weißweinessig
- 100 g Rote Bete, gekocht, in Würfeln (1 cm)
- 1 TL geriebene Zitronenschale
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 30 g Oliven, grün, entsteint, in Ringen
- 2 Eier
- 150 g Ziegenfrischkäse (z. B. Chavroux)
- 2 EL fettarme Milch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1684 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Erbsen-Frittata
35min
Karotten-Fenchel-Frittata mit Ricotta
30min
Blumenkohl-Quiche mit Spargel und Spinat
2 Std.
Linsensalat mit Camembert, Roter Bete und Weintrauben
1 godz. 10 min
Wirsingtarte
1 godz. 30 min
Petersilienwurzel-Tortilla
45 min
Blumenkohl im Quark-Mandel-Bett
1 godz. 20 min
Möhren-Kräuter-Omelette
50min
Low-Carb-Quiche mit Spargel
1h 35min
Kürbisquiche mit Ziegenfrischkäse und Birne
1 godz. 30 min
Kürbis-Möhren-Gratin
50min
Rosenkohl-Feta-Omelette
40min