Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Blumenkohlröschen
- 200 g Räuchertofu, in Würfeln (2 cm)
- 20 g Sojasauce
- 20 g Honig
- 10 g Sesam
- 500 g Wasser
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Stängel Koriander, abgezupft
- ½ rote Chilischote, frisch, entkernt
- 1 rote Paprika, in Stücken (ca. 150 g)
- 1 gelbe Paprika, in Stücken (ca. 150 g)
- 10 g Sesamöl
- ¼ TL Paprika de la Vera
- ¼ TL Salz
- 60 g Joghurt, 1,5% Fett
- 30 g Ajvar
- 1 Frühlingszwiebel, in Ringen (5 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1460 kJ / 348 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 8.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Süßkartoffelklöße auf Porree-Pilz-Ragout
1h 20min
Gelbe Zucchini-Nudeln mit Petersilien-Salsa
35 min
Staudensellerie mit Räuchertofu (西芹炒香干)
20 min
Buttermilch-Gemüse-Eintopf
40 min
Zucchinibowl mit Tofu
40 min
Petersilienwurzel-Tortilla
45 Min
Gemüsespaghetti mit Sesam-Erdnuss-Sauce
40 min
Blumenkohl-Spinat-Lasagne
1h 45 min
Pilzragout mit pochiertem Porree und schwedischen Kartoffeln
1 Std. 15 Min
Süss-saures Veggi-Ragout
50 min
Soja-Bolognese mit Zucchini-Nudeln
50 min
Feta-Spinat mit Spiegelei
35 min