Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 350 g Mehl
- 200 g Wasser
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- ½ TL Salz
- 20 g Olivenöl
Belag und Fertigstellung
- 200 g Parmesan, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 100 g Gorgonzola, in Stücken
- 400 g Kartoffeln, in Stücken
- 10 - 15 Salbeiblätter, nach Geschmack
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, nach Geschmack
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3039 kJ / 726 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoffelkuchen (Kartoffelwatz)
2h
Focaccia mit Brokkoli
2h 15 min.
Porreewähe
1h 15min
Kartoffel-Flammkuchen
1h 30min
Landjäger-Pfannkuchen
40min
Penne überbacken mit Mandelbröseln
1h 45min
Kartoffel-Flammkuchen
40min
Spaghetti-Omelette mit Tomaten-Oliven-Sauce
1h
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1 Std. 25 Min
Gnocchi alla romana
1h
Tomatenspätzle
15min
Basilikum-Nocken-Auflauf
1h