Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 Stängel Petersilie, abgezupft
- 3 Eier
- 150 g Mehl
- 15 g Mineralwasser mit Kohlensäure
- 1 ¼ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 4 Prisen Muskat
- 10 Prisen Pfeffer
- 30 g Butter
- 80 g Olivenöl
- 150 g Toastbrot, in Würfeln (5 mm)
- ½ TL Paprika edelsüß
- Wasser zum Kochen
- 2 Schalotten, halbiert
- 30 g Apfelessig
- 40 g Apfelsaft
- 400 g Strauchtomaten, in dünnen Scheiben
- 100 g Babyspinat, frisch, geputzt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2347 kJ / 560 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Grießklößchen (Suppeneinlage)
25min
Schupfnudeln mit Sauerkraut
50 Min
Hummus-Wrap
2 godz. 30 min
Kas-Press-Knödel
45 Min
Schwäbische Käseknöpfle-Suppe
40 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Spinat-Käse-Spätzle
20 Min
Pressknödel mit Schwammerl und Salsa-Verde-Dip
2h 35min
Bayerische Bschoad-Sackerl
1 Std.
Crêpes mit Kräuter-Käse-Creme
1 Std. 30 Min
Schupfnudeln mit Vanillesauce
1 Std.
Herzhafte Krautkrapfen mit Speck
1小时 20 分钟