![Basilikum-Nocken-Auflauf Basilikum-Nocken-Auflauf](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FA0E2278-2939-48A6-943C-8C3AFCCC0971/Derivates/7A8C219A-776C-4052-A739-61DE6A861A01.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Bund Basilikum, ohne Stiele
- 100 g Milch
- 8 Scheiben Toastbrot, entrindet
- 100 g Polenta (Maisgrieß)
- 1 Ei
- 2 Eigelb
- 1 TL Salz und Salz zum Kochen der Nocken
- 2 Prisen weißer Pfeffer
- 40 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 3 Knoblauchzehen
- Wasser zum Kochen der Nocken
- 300 g Mozzarella, in Scheiben (5 mm)
- 6 - 8 Scheiben Bacon, halbiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2847 kJ / 680 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1h 30min
Schwäbische Käseknöpfle-Suppe
40min
Bayerische Bschoad-Sackerl
1 Std.
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25min
Erdäpfel-Spinat-Roulade
2h 30min
Kartoffel-Käse-Pizza mit Salbei
1 Std.
Schweizer Alpenmagronen
1h 30min
Crespelle
1h 30min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1 Std.
Frühlingstarte
1h 40 min
Gnocchi alla romana
1 Std.
Käseknödel mit lauwarmem Gemüsesalat
2h 10min