![Bayerische Bschoad-Sackerl Bayerische Bschoad-Sackerl](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/54CACF4B-ECD1-4C5D-9E57-6D31A4F1199F/Derivates/10671E75-18AC-4265-8B22-FD459610DD43.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Strudelteig
- 250 g Mehl
- 1 Prise Salz
- 1 Ei
- 95 g Wasser, lauwarm
- 1 TL Essig (5 g)
- 10 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
Füllung
- 100 g Porree, in Stücken
- 100 g Möhren, in Stücken
- 10 g Öl
- 70 g Sonnenblumenkerne
- 200 g Kräuterfrischkäse
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
Kondensmilch zum Bestreichen
of Sahne zum Bestreichen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 768 kJ / 183 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Pizza Margherita
1 Std. 45 Min
Krautkrapfen mit weißen Bohnen
1 Std. 20 Min
Kartoffelrösti in Baconhülle
1 Std. 30 Min
Sauerkraut-Schnecken
1 Std. 45 Min
Gefüllte Leberkäse-Muffins
2 Std.
Apfelstrudel mit Zimt und Walnüssen
1 Std. 20 Min
Quarkstrudel
1 Std. 20 Min
Brotkranz mit Eiern
2h 20min
Calzoni mit Gemüse und Schinken
1 Std. 45 Min
Frühlingsrollen Italian Style
50min
Sauerkrauttaler
2h 20min
Gefüllte Zwiebeln mit Schinken und Kartoffeln
1 godz.