Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Strudelteig
- 250 g Mehl
- 1 Prise Salz
- 1 Ei
- 95 g Wasser, lauwarm
- 1 TL Essig (5 g)
- 10 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
Füllung
- 100 g Porree, in Stücken
- 100 g Möhren, in Stücken
- 10 g Öl
- 70 g Sonnenblumenkerne
- 200 g Kräuterfrischkäse
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
Kondensmilch zum Bestreichen
of Sahne zum Bestreichen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 768 kJ / 183 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Überbackene Erdäpfelroulade mit Eierschwammerlfülle
1 Std. 40 Min
Sauerkrauttaler
2h 20min
Gelatinzucker
25 Min
Semmelknödel mit Porree-Pilz-Ragout
55min
Krautkrapfen mit weißen Bohnen
1 Std. 20 Min
Vegetarische Calzoni mit Pilzen
1 Std. 5 Min
Gemüsepastete in Filoteig
1 Std. 20 Min
Putenrouladen mediterran
45 Min
Basilikum-Nocken-Auflauf
1 godz.
Kartoffel-Käse-Pizza mit Salbei
1 godz.
Flammkuchen, klassisch
1 godz.
Herzhafte Krautkrapfen mit Speck
1 Std. 20 Min