Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hefeteig
-
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 170 g Wasser, lauwarm
- 350 g Mehl
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag
- 125 g Mozzarella, abgetropft, geviertelt
- 80 g Bergkäse, in Stücken
- 120 g Frischkäse
- 125 g durchwachsener Speck, geräuchert, gewürfelt
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- 300 g Tomaten, in dünnen Scheiben
- 50 g Endiviensalat, in Streifen (5 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3138 kJ / 750 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 40 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gefüllte Kartoffel-Focaccia
2 godz. 50 min
Mini-Pizzen mit Birnen und Schinken
1 Std. 50 Min
Pizza auf römische Art
1 Std. 40 Min
Badischer Flammkuchen
1sa
Pizza Margherita
1h 35min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1 godz. 20 min
Pizza Frescolina
1 Std. 40 Min
Pizza auf ligurische Art
1 Std. 50 Min
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1 Std. 25 Min
Paprika-Pizza
1h 55min
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1 Std. 25 Min
Pizza Margherita mit Bier
2h 10min