![Pizza Bianco mit Speck und Endivie Pizza Bianco mit Speck und Endivie](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ECC4C845-B81A-4821-A4FA-84C9A4DFE168/Derivates/7DBE8F15-0D89-42B4-81F6-464ACE8206E0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hefeteig
-
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 170 g Wasser, lauwarm
- 350 g Mehl
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag
- 125 g Mozzarella, abgetropft, geviertelt
- 80 g Bergkäse, in Stücken
- 120 g Frischkäse
- 125 g durchwachsener Speck, geräuchert, gewürfelt
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- 300 g Tomaten, in dünnen Scheiben
- 50 g Endiviensalat, in Streifen (5 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3138 kJ / 750 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 40 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza auf ligurische Art
1 Std. 50 Min
Crostini mit Pilzen und Fontina
35 min
Pizza mit Schwarzwurzel und Serrano-Schinken
1 Std. 30 Min
Norddeutsche Pfannkuchen
45 Min
Fougasse mit Käse
2h 35min
Landjäger-Pfannkuchen
40 Min
Pizza mit Lachs
1 Std. 30 Min
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1 Std. 25 Min
Focaccia mit dicken Bohnen, Pancetta und Pecorino
2h 10 min
Pizza auf römische Art
1h 40min
Räucherlachs-Pizza
1 Std.
Spinat-Pizza mit Ei
1 Std. 45 Min