Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 220 g Wasser
- 400 g Weizenmehl Type 550
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 30 g Pinienkerne
- ½ Zitrone, unbehandelt
- 250 g Ricotta
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 1 Glas Schwarzwurzeln (Abtropfgew. 320 g), abgetropft
- 100 g Serrano-Schinken, in Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2150 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 13 g
Alternatieve recepten
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1 Std. 25 Min
Kartoffel-Sellerie-Auflauf mit Schinken
1 godz. 10 min
Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda
1h
Spitzkohl-Käse-Spätzle
1 godz. 40 min
Spinat-Gorgonzola-Pizza
1 godz. 45 min
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1 Std. 25 Min
Rosenkohl-Hackfleisch-Pizza
1 godz. 15 min
Spargel-Flammkuchen mit Kräutersauce und Schinken
1 godz. 40 min
Spitzkohl-Flammkuchen
1 godz. 40 min
Pizza mit Kohl und Speck
2 godz.
Rote-Bete-Schmarrn mit Knoblauchdip
50 min
Spinat-Speck-Pfannkuchen
1sa 20 dk