Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g Kartoffeln, in Spalten
- 1 ¼ TL Salz
- 80 g neutrales Öl
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 2 Schalotten, halbiert
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 EL Zitronensaft
- 3 EL Apfelessig
- 20 g Zucker
- 200 g Äpfel, geschält, in Stücken (2 cm)
- 200 g Birnen, geschält, in Stücken (2 cm)
- 4 Bratwürste
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2704 kJ / 647 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 40 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schwarzwurzeln mit Curry-Hollandaise
1 Std.
Westfälisches Blindhuhn (Nordrhein-Westfalen)
1 Std.
Leberkäse-Sauerkraut mit Dijon-Senf-Püree
40 Min
Erbsen-Kartoffel-Stampf mit Wiener Würstchen
50 Min
Krakauer Würstchen mit buntem Kartoffelsalat
55 min
Birnen, Bohnen und Kassler
50 Min
Lammfrikadellen auf Mairübchenragout
1 Std.
Schwarzwurzeln mit Hackbällchen (Sachsen-Anhalt)
50 Min
Kartoffel-Apfel-Ragout mit Bratwürstchen
50 Min
Birnen-Kartoffel-Reibekuchen mit Schinkendip
1 Std.
Leberkäse und Ei mit Wirsing-Kartoffel-Stampf
50 Min
Paprika-Ananas-Sauerkraut mit Süßkartoffeln und Kassler
45 Min