Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g Kartoffeln, in Spalten
- 1 ¼ TL Salz
- 80 g neutrales Öl
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 2 Schalotten, halbiert
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 EL Zitronensaft
- 3 EL Apfelessig
- 20 g Zucker
- 200 g Äpfel, geschält, in Stücken (2 cm)
- 200 g Birnen, geschält, in Stücken (2 cm)
- 4 Bratwürste
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2704 kJ / 647 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 40 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Birnen, Bohnen und Kassler
50 Min
Himmel und Erde (Himmel un Äd)
1 Std. 10 Min
Lammfrikadellen auf Mairübchenragout
1 Std.
Leberkäse und Ei mit Wirsing-Kartoffel-Stampf
50 Min
Pikanter Birnen-Camembert-Pfannkuchen
45 Min
Kartoffel-Apfel-Ragout mit Bratwürstchen
50 Min
Kasseler mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1 Std.
Bröselnudeln mit Backobst
40 Min
Yorkshirepudding mit Birnen-Bohnen-und-Speck-Salat
1 Std.
Leberkäse-Sauerkraut mit Dijon-Senf-Püree
40 Min
Stachelbeerkompott mit Mandelcreme
25 Min
Möhren-Fenchel-Durcheinander
45 Min