![Exoten-Grütze mit Vanille-Crème fraîche Exoten-Grütze mit Vanille-Crème fraîche](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E6FBA0FD-8DCE-4062-916E-3E34EBEF42C3/Derivates/bee28613-0857-4c90-a2e1-ecec3b29aded.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Grütze
- 300 g Ananas, frisch, in Stücken
- 200 g Orangensaft, frisch gepresst
- 2 EL Limettensaft
- 2 EL brauner Zucker (30 g)
- 1 ½ TL Speisestärke
- 1 Banane, in Scheiben
- 100 g Mango, gewürfelt
- 2 Kiwis, in halben Scheiben
Vanille-Crème fraîche
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 150 g Crème fraîche
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1376 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote Grütze
30 Min
Mango-Quarkspeise
10 min
Apfel-Zimt-Pudding
10 min
Stachelbeer-Schichtdessert
2h
Schwarzwälder Schicht-Quark
55 Min
Banane aus dem Varoma mit Toffee-Cream
25 Min
Karamell-Milchreis mit Schoko-Erdnuss-Topping
1 Std. 5 Min
Erdbeer-Heidelbeer-Grütze mit Holundersauce
4 Std.
Anis-Birnen aus dem Varoma
35 Min
Bananenquark
40 Min
Birnen im Weißweinsud
35 Min
Johannisbeer-Vanille-Creme
45 Min