Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beerengelee
- 3 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 100 g Beeren, gemischt, TK, aufgetaut und abgetropft
- 300 g Schwarzer Johannisbeernektar
- 2 Prisen Zimt
- 1 Orange, unbehandelt, Schale dünn abgerieben und Saft ausgepresst
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- 10 g Zucker
Joghurtcreme
- 4 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 150 g Zucker
- 500 g Joghurt, 10% Fett
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 630 kJ / 150 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marinierte Möhren
50 Min
Lemon Curd
1 Std.
Honigmousse
3 Std. 45 Min
Süße Rhabarber-Lasagne
5 Std. 40 Min
Ananas-Upside-Down-Muffins
40 Min
Kaviar-Frischkäsecreme mit Kresse-Radieschensalat
25 Min
Birnen-Walnuss-Terrine
5h 20min
Rhabarber-Mandel-Torte
4 Std. 30 Min
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2h 30min
Eier im Glas auf Rahmspinat
1h 15min
Sanddorn-Torte (Mecklenburg-Vorpommern)
10u. 45min
Lemon-Curd-Tiramisu
4 Std. 30 Min