Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beerengelee
- 3 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 100 g Beeren, gemischt, TK, aufgetaut und abgetropft
- 300 g Schwarzer Johannisbeernektar
- 2 Prisen Zimt
- 1 Orange, unbehandelt, Schale dünn abgerieben und Saft ausgepresst
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- 10 g Zucker
Joghurtcreme
- 4 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 150 g Zucker
- 500 g Joghurt, 10% Fett
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 630 kJ / 150 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfel-Quark-Trifle
1sa 30 dk
Whiskeygelee mit Früchten
3h
Cantuccini-Kirsch-Triffle
1 Std. 50 Min
Orangen-Schokoladen-Torte
3 Std. 40 Min
Joghurtmousse Vanille
2 Std. 30 Min
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4 Std. 30 Min
Birnen im Weißweinsud
35 dk
Rosinen-Quark-Creme mit Pumpernickel
1 Std. 15 Min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1sa
Aprikosen-Mascarpone-Charlotte
4 godz. 10 min
Gratinierte Kirschen
30 Min
Mango-Joghurt-Torte mit Frischkäse
10 Std.