Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 100 g Kamut
- 100 g Weizenkörner
- 220 g Wasser, lauwarm
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 200 g Weizenmehl Type 550
- 20 g natives Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag
- 350 g Paprika, rot und gelb, in Stücken (2-3 cm)
- 20 g natives Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Mozzarella, in Scheiben (2 mm), oder Caciotta
-
100
g Mettwurst, geräuchert, in Scheiben (3 mm)
of 100 g Salsiccia, in Scheiben (3 mm) - 2 Stängel Thymian, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3983 kJ / 952 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 44 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza Frescolina
1 godz. 40 min
Dampfbrötchen
3 Std.
Pizza mit Gemüse und Chilikäse
1h 10min
Roggenfladenbrot
2h 10 min
Piadizza mit grünen Oliven, Tomaten und Basilikum
1 Std. 20 Min
Puddingbrezel
2 Std. 30 Min
Essenz von Frühlingsgemüsen mit Kräutercubes
40 min
Halva-Rollen mit Kaffee-Gewürz-Sabayon
35 min
Lammkoteletts mit scharfer Tamarinden-Mango-Sauce
1 Std.
Sattmacher-Pizza
1 Std.
Minicalzone "Neptun"
1 Std. 20 Min
4-Käse-Pizza
3h 50 min.