![Pizza mit Kamut und Mettwurst Pizza mit Kamut und Mettwurst](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ADAF7764-8BD7-4C22-A9CC-01C453EF266F/Derivates/DB2C3E5F-50A2-41A8-820E-1197892FCBED.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 100 g Kamut
- 100 g Weizenkörner
- 220 g Wasser, lauwarm
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 200 g Weizenmehl Type 550
- 20 g natives Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag
- 350 g Paprika, rot und gelb, in Stücken (2-3 cm)
- 20 g natives Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Mozzarella, in Scheiben (2 mm), oder Caciotta
-
100
g Mettwurst, geräuchert, in Scheiben (3 mm)
of 100 g Salsiccia, in Scheiben (3 mm) - 2 Stängel Thymian, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3983 kJ / 952 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 44 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Champignonpizza
1 Std. 40 Min
Mini-Pizzen alla Marinara
2h 10min
Pizza auf römische Art
1 Std. 40 Min
Sattmacher-Pizza
1 Std.
Mini-Pizzen mit Kräutern
1 Std. 35 Min
Ciabattabrötchen
1 Std. 40 Min
Pizzette "Tricolore"
1h 30min
Pizza auf ligurische Art
1h 50 min
Pizza Margherita
1 Std. 35 Min
Nudeltaschen mit Kartoffelfüllung
1 Std. 40 Min
Teigtaschen mit Ricotta und Salsiccia
1 Std. 45 Min
Calzoni mit Gemüse und Schinken
1 Std. 45 Min