Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzateig mit Bier
- 220 g Bier
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Mehl
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
Belag
- 250 g stückige Tomaten aus der Dose oder frisch
- 250 g Mozzarella, in Scheiben (5 mm)
- 3 Prise Salz
- 1 EL natives Olivenöl
- 12 Basilikumblätter, frisch, zerpflückt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2544 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza mit Schinken und Pilzen
1h 45min
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1h 35min
Pizza mit Salsiccia
2u. 40min
Champignonpizza
1h 40min
Fougasse mit Käse
2ωρ. 35 λεπτ.
Pizza Frescolina
1h 40min
Paprika-Pizza
1h 55min
Pizza mit Pancetta, Tomaten und Büffel-Mozzarella
4h
Pizza Margherita
1h 35min
Pizza Bianco mit Speck und Endivie
1h 20min
Pizza Vier Jahreszeiten
1h 30 min
Sattmacher-Pizza
1h