Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzateig mit Bier
- 220 g Bier
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Mehl
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
Belag
- 250 g stückige Tomaten aus der Dose oder frisch
- 250 g Mozzarella, in Scheiben (5 mm)
- 3 Prise Salz
- 1 EL natives Olivenöl
- 12 Basilikumblätter, frisch, zerpflückt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2544 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza Greco
1h 20min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 20min
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1h 25 min
Pizza mit Gemüse und Chilikäse
1ωρ. 10 λεπτ.
Pizzarolle
1h 40min
Pizza Bianco mit Speck und Endivie
1h 20min
Pizza Margherita
1h 35min
Teufels-Pizza
2h 15min
4-Käse-Pizza
3h 50 min
Badischer Flammkuchen
1ωρ.
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1h 35min
Bauernpizza
1h 40min