Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzateig mit Bier
- 220 g Bier
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Mehl
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
Belag
- 250 g stückige Tomaten aus der Dose oder frisch
- 250 g Mozzarella, in Scheiben (5 mm)
- 3 Prise Salz
- 1 EL natives Olivenöl
- 12 Basilikumblätter, frisch, zerpflückt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2544 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza mit Gemüse und Chilikäse
1h 10min
Pizza auf römische Art
1 Std. 40 Min
Pizza Margherita
1 godz. 35 min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1 Std. 20 Min
Pizza Vier Jahreszeiten
1 Std. 30 Min
Pizza Bianco mit Speck und Endivie
1 Std. 20 Min
Pizza Frescolina
1 Std. 40 Min
Pizza mit Ratatouille
3h
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1 godz. 25 min
Mini-Zwiebel-Kuchen
35 min
4-Käse-Pizza
3h 50min
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1 godz. 35 min