Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- Olivenöl zum Einfetten
- 160 g Wasser, lauwarm
- 30 g Schweineschmalz
-
15
g Hefe
of 1 Pck. Trockenhefe -
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz - 300 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
Käse-Oliven-Creme
-
200
g Crescenza Käse, in Stücken
of 200 g Mozzarella, in Stücken -
200
g Gorgonzola, in Stücken
of 200 g Taleggio, in Stücken -
1 - 2
EL Sardellen-Aufstrich
of 2 - 4 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft - 150 g Oliven, schwarz, entsteint (z.B. Taggiasca-Oliven)
- 2 EL natives Olivenöl
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 3067 kJ / 733 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 44 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gefüllte Focaccia Quattro Formaggi
2h 30min
Focaccia mit Zwiebeln
2h 20min
4-Käse-Pizza
3 Std. 50 Min
Focaccia mit Salsiccia
2h
Focaccia Verde
2h 20min
Focaccia mit Rosmarin
1h
Babas au citron
1u. 30min
Frittata italiana
20min
Paprikabrösel
30 min
Couscoussalat mit gebratenem Gemüse
2h 50min
Knusprige Focaccia
2h 10min
Focaccia mit Thymian
1 godz. 55 min