Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- Olivenöl zum Einfetten
- 160 g Wasser, lauwarm
- 30 g Schweineschmalz
-
15
g Hefe
of 1 Pck. Trockenhefe -
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz - 300 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
Käse-Oliven-Creme
-
200
g Crescenza Käse, in Stücken
of 200 g Mozzarella, in Stücken -
200
g Gorgonzola, in Stücken
of 200 g Taleggio, in Stücken -
1 - 2
EL Sardellen-Aufstrich
of 2 - 4 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft - 150 g Oliven, schwarz, entsteint (z.B. Taggiasca-Oliven)
- 2 EL natives Olivenöl
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 3067 kJ / 733 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 44 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Auberginen-Dip
50 λεπτ.
Zitrus-Aioli
10min
Focacce mit Oliven
2sa
Focaccia mit Gewürzöl
4 Std. 15 Min
Piadizza mit grünen Oliven, Tomaten und Basilikum
1h 20min
Focaccia mit Rosmarin
1ωρ.
Romana-Röllchen mit Caesar-Dip
1ωρ.
Exotische Cocktailsauce mit Frutti di Mare
20min
Focaccia mit Zwiebeln
2hod. 20min
Neapolitanischer Kranz
2h 15min
Zitronenhälften mit Granita
5h
Focaccia mit Salsiccia
2sa