Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 120 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- ½ TL Zucker
- 250 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 150 g Schalotten, halbiert
- 20 g Butter
- 200 g Avocado, reif, in Stücken (3 cm)
- 200 g Frischkäse
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- 50 g Rosinen
- ½ TL Curry
- 150 g Cherry-Tomaten
- 40 g Rucola in Stücken (2 cm)
- Voeding
- per 10 Stücke
- Calorieën
- 12036 kJ / 2875 kcal
- Eiwitten
- 62 g
- Koolhydraten
- 232 g
- Vetten
- 182 g
- Vezels
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spanische Pizza
1h 20min
Focaccia di Mandorla
2h
Oliven-Rosmarin-Fougasse
1h 50min
Piadizza mit grünen Oliven, Tomaten und Basilikum
1h 20min
Pizza mit Pancetta, Tomaten und Büffel-Mozzarella
4 Std.
Za´atar-Brot
1 Std. 40 Min
Mediterrane Fladenbrote
1h 10 min
Mini-Pizzen mit Kräutern
1h 35min
Focaccia mit Käse-Oliven-Creme
2h 10min
Focacce mit Oliven
2h
Focaccia mit Gewürzöl
4h 15min
4-Käse-Pizza
3 godz. 50 min