Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 220 g Wasser, lauwarm
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
Belag
- 30 g Oliven, schwarz, entsteint
-
30
g Provolone (italienischer Schnittkäse), in Stücken
of 30 g Gruyère Käse, in Stücken - 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Cherry-Tomaten, halbiert, ohne Kerne
- 2 - 3 Blätter Basilikum, in Streifen
- ½ TL Salz
- 50 g Zucchini, in Stücken (1 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2071 kJ / 495 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Knusperhörnchen mit Grieß-Aprikosen-Füllung
3h 10min
Pizza Margherita
1h 45min
Focaccia mit Salami und Feigen
2 Std. 30 Min
Focaccia mit Salsiccia
2h
Knusprige Focaccia
2h 10min
Neapolitanischer Kranz
2h 15min
Mini-Pizzen mit Kräutern
1h 35min
Mediterrane Pesto-Blume
1 Std.
Focaccia mit Käse-Oliven-Creme
2h 10min
Antipasti-Päckchen
2h 20min
Flammkuchen, klassisch
1 Std.
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45 min