Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- natives Olivenöl zum Einfetten und Beträufeln
- 3 Stängel Oregano, abgezupft
- 3 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 3 Stängel Thymian, abgezupft
- 70 g Schweineschmalz
- 180 g Wasser, lauwarm
-
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 geh. TL Salz und etwas mehr zum Würzen
-
100
g Fontinakäse, in Stücken (3-4 cm)
of 100 g Gruyère Käse, in Stücken (3-4 cm) - 15 - 20 Cherry-Tomaten, halbiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 969 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1 Std. 20 Min
Pizzaschnecken mit Salsiccia
1 Std. 20 Min
Pizza Margherita
1h 45min
Piadizza mit grünen Oliven, Tomaten und Basilikum
1 Std. 20 Min
Sattmacher-Pizza
1 Std.
Neapolitanischer Kranz
2h 15min
Käse-Sesam-Ecken
2 Std.
Minicalzone "Neptun"
1 Std. 20 Min
Vegetarische Calzoni mit Pilzen
1h 5 min
Mini-Focacce Phantasie
2 Std. 5 Min
Crêpes mit Kräuter-Käse-Creme
1 Std. 30 Min
Flammkuchen, klassisch
1 Std.