Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Heller Teig
- 110 g Wasser
- 25 g Zucker
- ½ Pck. Trockenhefe
- 230 g Mehl
- ½ TL Salz
- 1 TL Backpulver
- 5 g Olivenöl
Dunkler Teig und Fertigstellung
- 240 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 5 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 620 g Wasser
- 25 g Zucker
- ½ Pck. Trockenhefe
- 240 g Mehl
- 1 EL Kakao
- ½ TL Salz
- 1 TL Backpulver
- 5 g Olivenöl
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 713 kJ / 170 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bremer Brot (Bremen)
1h 50 min.
Glückskuchen
2 Std. 10 Min
Vanille-Grieß-Schnitten
2 Std. 30 Min
Wan Tans (frittierte Teigtaschen)
30 λεπτ.
Brötchen
2hod.
Pfeffer-Brötchen
1hod. 20min
Hefewaffeln
50 min
Ritter-Omelette
40 λεπτ.
Ulmer Zuckerbrot (Baden-Württemberg)
2hod.
Tschechische Pfannkuchen
1hod.
Kartoffelpuffer aus dem Waffeleisen
40 λεπτ.
Venezianische Brötchen
4h 20min