Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 130 g Mehl
- 70 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Zucker
- ½ gestr. TL gemahlener Kümmel
-
Paniermehl zum Ausstreuen
of Hartweizengrieß zum Ausstreuen
Käsecreme und Fertigstellung
- 1 Dose Birnen (Abtropfgew. 190 g)
- 250 g Gorgonzola (Blauschimmelkäse)
-
200
g Schmand
of 200 g Crème fraîche - 2 EL Birnensaft aus der Dose
- 1 Prise Pfeffer
- ¼ TL Salz
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 967 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0.9 g
Alternatieve recepten
Aprikosen-Bienenstich
5h
Café Latte-Tiramisu mit Pistazienkrokant
1 Std. 30 Min
Rotkohlröllchen mit Burgunder-Jus
1 Std. 30 Min
Walnusssoufflé
1 Std. 15 Min
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5h 50min
Apfel-Nuss-Torte
4h 30min
Thunfischrolle mit Miso-Marinade
30 Min
Baiser-Nusskuchen
1h 20min
Birne-Helene-Eis mit Mandelstiften
12 Std.
Spinatkopita mit Gambas und Feta (Griechenland)
1 Std.
Blätterteig-Pasteten (mediterran)
1 Std.
Forellen-Erbsen-Terrine
7 Std. 45 Min