Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550
- 1 geh. TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 10 g natives Olivenöl zum Beträufeln und etwas mehr zum Einfetten
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 250 g Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- 200 g Brie, in Scheiben (2 mm)
- 300 g Äpfel, Sorte Granny Smith, geschält, in dünnen Scheiben (2-3 mm)
- 1 Prise weißer Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3498 kJ / 836 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 5.2 g
Alternatieve recepten
Pizza mit Rote Bete
1h 30min
Süßkartoffel-Yufka-Tarte
1 Std.
Rote Zwiebel-Tarte mit Feta und Feigen
1h 30min
Flammkuchen mit Rhabarber und Gorgonzola
1 Std.
Kabanossi-Birnen-Fladen mit Rucolapesto
2h
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1h 15 min
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1 Std.
Rhabarberschmarrn
30min
Speck-Apfel-Quiche
2h
Flammkuchen mit Aprikosen, Serranoschinken und Rucola
1 Std. 10 Min
Schneller Tomaten-Ricotta-Pie
40 Min
Quiche Hawaii
50 Min