Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g Wasser
- 400 g rote Paprika, in Streifen (5 mm)
- 200 g Babyspinat, frisch
- 200 g Rucola
- 300 g Champignons, geviertelt
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 250 g Cashewkerne, ungeröstet, ungesalzen
- 2 Knoblauchzehen
- 80 g Toastbrot
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
of 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 200 g Ziegenfrischkäse (z.B. von Chavroux), zerbröselt
- 7 Blätter Filoteig (ca. 30 x 30 cm, à 25 g), z.B. von Tante Fanny
- Rapsöl zum Bestreichen
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 1675 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Spinat-Empanada
1h
Spinat-Schafskäse-Turm
1h 10min
Ziegenkäse-Terrine mit Oliven
6h 20min
Grünkohltarte
2h
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1h 45min
Rosenkohl-Brokkoli-Galettes
1h 30min
Porree-Tomaten-Quiche
1h 40min
Spanakopita (Griechischer Spinatstrudel)
1h 30min
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1h 30min
Porree-Pilz-Quiche
2 Std. 10 Min
Lachsbratlinge mit Gruyère und Salat
1h 5min
Quiche mit Ofenpaprika
2h