Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Rotkohl, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
- 1 Vanilleschote
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 30 g Rotweinessig
- 20 g Zucker
- 1 TL Salz
- 1 Prise Piment
- 100 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g Rotwein, trocken
- 2 Wacholderbeeren
- 2 Birnen, entkernt, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 50 g Johannisbeer-Gelee
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 971 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15min
Apfelrotkohl
1 Std. 10 Min
Rotkohlsalat mit Feigen und Gorgonzola
10 Min
Orangen-Rotkohl-Salat mit Datteln
10 Min
Glühwein-Rotkohlsalat mit Camembert und Nüssen
2 Std. 45 Min
Birnen-Bohnen-Speck-Suppe
40 Min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35 min
Lammfrikadellen auf Mairübchenragout
1 Std.
Birnen-Bohnen-Speck-Gratin
1 Std.
Schmorgurken
30 min
Pastinaken-Porree-Suppe mit Sirup-Äpfeln und Knusperbacon
40 Min
Rote-Bete-Apfel-Salat
15min