Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Rotkohl, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
- 1 Vanilleschote
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 30 g Rotweinessig
- 20 g Zucker
- 1 TL Salz
- 1 Prise Piment
- 100 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g Rotwein, trocken
- 2 Wacholderbeeren
- 2 Birnen, entkernt, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 50 g Johannisbeer-Gelee
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 971 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Birnen-Bohnen-Speck-Gratin
1h
Pastinaken-Apfel-Salat mit Fischfilet und Paprikahaube
20min
Winterpilaw mit Steckrüben und Blumenkohl
1h
Glasierte Mairübchen
25min
Rhabarber-Vinaigrette
30min
Birnen-Bohnen-Speck-Suppe
40min
Spitzkohl-Radieschen-Apfel-Slaw
30min
Cranberry-Chutney mit Roter Bete
1h 15min
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35min
Tarte Tatin mit Zwiebeln und Baconjam
1h
Apfelrotkohl
1h 10min
Pflaumenkompott
20min