![Herzhafte Melonen-Kaltschale mit Parmaschinken Herzhafte Melonen-Kaltschale mit Parmaschinken](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A6AD5041-919F-4C21-A60F-56B9D2814D98/Derivates/1b75fd8d-402d-4ca8-b1c1-044429cfc6d5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Limette, unbehandelt, 1 TL Schale abgerieben und Saft ausgepresst
- 1200 g Galiamelonen-Fruchtfleisch, in Stücken
- 100 g Geflügelfond
- 1 Dose Kokosmilch (400 g)
- 2 rote Chilischoten, frisch, halbiert, entkernt
- 10 g Ingwer, frisch, geschält, in dünnen Scheiben
- 1 Knoblauchzehe
- ½ TL Salz
- 100 g Parmaschinken, in Scheiben
- 2 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1252 kJ / 300 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho
20 min
Kürbis-Apfel-Suppe mit Hühnerbrust
40 Min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Gin-Tonic-Sorbet
14h
Apfel-Curry-Suppe
40 Min
Möhren-Mango-Suppe mit Kokos
30 Min
Risotto mit Birnen
55 Min
Kalte Caprese-Suppe
2 Std. 15 Min
Kalte Erbsen-Basilikum-Suppe
35min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 Min
Wassermelonen- Gazpacho
1h 30min
Gazpacho Andalusia
40 Min