Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Limette, unbehandelt, 1 TL Schale abgerieben und Saft ausgepresst
- 1200 g Galiamelonen-Fruchtfleisch, in Stücken
- 100 g Geflügelfond
- 1 Dose Kokosmilch (400 g)
- 2 rote Chilischoten, frisch, halbiert, entkernt
- 10 g Ingwer, frisch, geschält, in dünnen Scheiben
- 1 Knoblauchzehe
- ½ TL Salz
- 100 g Parmaschinken, in Scheiben
- 2 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1252 kJ / 300 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Käsesoufflés mit Salat
55 min
Süßkartoffel-Buttermilch-Suppe mit Bacon und Garnelen
30 min
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45 min
Kalte Paradeiser-Erdbeer-Suppe mit Basilikumcreme
50 min
Wassermelonen- Gazpacho
1 Std. 30 Min
Kalte Caprese-Suppe
2 godz. 15 min
Gurken-Melonen-Suppe
40 min
Erdbeer-Gazpacho
40 min
Gazpacho Andalusia
40 min
Gurkenkaltschale mit Avocado
1 Std. 20 Min
Birnen-Bohnen-Speck-Suppe
40 min
Kalte Gurkensuppe
15min