Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 40 g Olivenöl
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 800 g Lammhüftsteak bzw. Lammfilet, in Stücken (4 cm)
- 200 g Paradeiser, geachtelt
- 400 g Erdäpfel, festkochend, geachtelt
- 250 g Fisolen, frisch, halbiert
- 8 Knoblauchzehen
- 4 Schalotten, halbiert
- 3 Stängel frische Minze, Blättchen abgezupft
- 4 Zweiglein frischer Rosmarin
- 100 - 150 g Feta, in Scheiben
- 1200 g Wasser, etwas mehr für den Reis
- 150 g Vollkorn-Basmatireis
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2709 kJ / 646 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Lachs mit Brokkoli, Couscous und Honig-Senf-Sauce
45 Min
Hähnchen-Pilaw
45 Min
Hähnchenbrust Genovese
35 Min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 Std. 20 Min
Gefüllte Poulardenbrust auf Rotwein-Spinat
1ωρ.
Schweinefilet im Zucchinimantel
1 Std. 15 Min
Thailändische Forellen-Päckchen
35 Min
Lachsbällchen auf Spinatrahm
45 Min
Kichererbsensuppe mit Lamm
45 Min
Henderl in Rhabarber-Tomaten- Sauce mit Hirsenocken und Minzjoghurt
1ωρ. 40 λεπτ.
Gemüsereis mit Lamm
40 λεπτ.
Gedämpfte Entenbrust mit knackigem Rotkraut & Erbsen
1 godz. 35 min