Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 Stängel Koriander, abgezupft
- 10 g Sonnenblumenöl
- 1 Zitrone, unbehandelt, 1 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 1 TL Honig
- 20 g Sojasauce
- ¼ TL Sambal Oelek
- ¼ TL Senf
- 200 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in mundgerechten Stücken
- 500 g Wasser
- 80 g Vollkornspaghetti
- 300 g Porree, in schrägen Scheiben (5 mm)
- 15 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Schalotte
- 1 Knoblauchzehe
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 10 g Sesamöl, geröstet
- Salz zum Abschmecken
- Pfeffer zum Abschmecken
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 2088 kJ / 499 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 8.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stremellachs auf asiatischem Fenchelgemüse
45min
Asia-Lachs mit Gurkensalat
45min
Garnelen-Chili
40min
Balsamico-Lachs mit Zucchininudeln
25min
Lachs-Risoni-Bowl
50min
Lachs-Linguine
30min
Frühkartoffeln mit Flusskrebsen und Dill-Gurken-Creme
40min
Teriyaki-Lachs
40min
Marinierter Lachs mit Thai-Spargel
1h 20min
Thunfisch-Avocado-Bowl
40min
Couscous-Lachs-Bowl
50min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40min