Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 100 g Dinkelkörner
- 250 g Mehl
- ¾ Würfel Hefe (30 g)
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 30 g Öl
- 180 g Wasser, lauwarm
Belag und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Rapsöl
- 1 Paprika, in Stücken
- 400 g Möhren, in Stücken
- 8 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft (ca. 60 g)
- 8 - 10 Oliven, grün, entsteint
- 150 g Wasser
- 30 g Tomatenmark
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 200 g Gouda, in Stücken
- 1 - 2 frische Chili, entkernt, in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2922 kJ / 699 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 11.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1 Std. 20 Min
Pizza mit Ratatouille
3 Std.
Pizza mit Kartoffeln
1 Std. 30 Min
Paprika-Pizza
1ωρ. 55 λεπτ.
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1 Std. 25 Min
Pizza Margherita mit Bier
2h 10 min
Pizza Margherita
1ωρ. 35 λεπτ.
Vollkorn-Fladenbrot mit Tomaten
45 min
Sattmacher-Pizza
1 Std.
Kartoffel-Auflauf "Venezia"
1 Std. 20 Min
4-Käse-Pizza
3h 50 min.
Gemüsepizza
1 godz. 40 min