Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vollkornteig
- Halbfett-Margarine zum Einfetten (z.B. "Perfekt zum Backen" von Deli Reform)
- 100 g Dinkelkörner
- 130 g Dinkelmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 60 g Joghurt, 10% Fett
- 40 g Frischkäse, fettarm (z.B. Philadelphia Balance 12% Fett)
- 1 TL Backpulver
- 50 g Halbfett-Margarine
- ¾ TL Salz
- Dinkelmehl zum Bearbeiten
Belag
- 700 g Wasser
- 250 g Kartoffeln, in Würfeln (1 cm)
- 200 g grüne Bohnen, TK
- 200 g Zucchini
- 200 g rote Paprika
Eier-Kräuter-Guss und Fertigstellung
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 250 g körniger Frischkäse, light
- 3 Eier
- 20 g Speisestärke
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1591 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Möhren-Spinat-Pasta
35min
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1h 45min
Süßkartoffelstrudel mit Spinat und Pinienkernen
1 Std. 40 Min
Spargel-Möhren-Quiche
1 Std. 10 Min
Mini-Spargel-Quiches
1 Std. 10 Min
Spinatpfannkuchen vom Blech
35min
Paprika-Zucchini-Quiche
1h
Porree-Pilz-Quiche
2h 10min
Mini-Gemüse-Quiches
1 Std. 10 Min
Pizza mit Ratatouille
3 Std.
Gemüsepizza mit Ei
1h 50 min.
Spinat-Frischkäse-Pfannkuchen-Wrap
1h