Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g Buchweizen
- 50 g Speisestärke
- 150 g brauner Zucker
- 3 Eier
- ½ TL Salz
- 1 TL Backpulver
- 280 g Milch
- neutrales Öl zum Braten
- 400 g Rhabarber, geschält, in Stücken (1 cm)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2160 kJ / 517 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Milchreis mit Zimtpflaumen
1 godz.
Hirse-Brokkoli-Salat
1 godz.
Hirsesalat mit Walnüssen und Cranberrys
1h 10min
Buchweizen-Crêpes mit Ahornsirup und Orangenfilets
1 godz.
Herbstlicher Buchweizenbrei
4h 15min
Buchweizencrêpes mit Camembert und frischen Kräutern
1 Std. 20 Min
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1 Std. 30 Min
Kürbis-Pastinaken-Salat
25min
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1 godz. 15 min
Buchweizen-Pfannkuchen mit Äpfeln
25min
Weihnachtliches Frühstücksbrot
1 Std. 20 Min
Buchweizenwaffeln
1 Std. 30 Min