![Champignon-Pizza mit Vollkornteig Champignon-Pizza mit Vollkornteig](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0814CBB3-5691-4068-996F-7565847DFB84/Derivates/10FD9FD9-AA65-435A-B898-E5A23CEA5008.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 200 g Weizenkörner
- 150 g Mehl und etwas mehr zum Ausrollen
- 220 g Wasser, lauwarm
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 25 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
Belag
- 300 g Gouda, mittelalt, in Stücken
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 1000 g Champignons, in Scheiben (5 mm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3238 kJ / 774 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linsenbraten
1h 50 min
Maisspätzle
15 min
Sattmacher-Pizza
1 godz.
Hirseauflauf
1 godz. 10 min
Pfeffer-Brötchen
1 Std. 20 Min
Linsen und Reis mit frittierten Zwiebeln (Mujadarrah)
1h 5 min
Reis-Mischbrot
1 Std. 45 Min
Vollkorn-Brötchen
2 Std.
Quinoa-Köfte mit Salat
1 Std. 30 Min
Vollkornbrot
4h
Linsen-Kartoffel-Puffer mit Cashew-Dip (vegan)
45 min
Kartoffel-Möhren-Puffer
25 min