Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 200 g Weizenkörner
- 150 g Mehl und etwas mehr zum Ausrollen
- 220 g Wasser, lauwarm
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 25 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
Belag
- 300 g Gouda, mittelalt, in Stücken
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 1000 g Champignons, in Scheiben (5 mm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3238 kJ / 774 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza mit Kartoffelteig
8h
Saatenbrot
2 Std.
Mini-Pizzas aus Quark-Öl-Teig
1h 15 min
Kichererbsen-Tomaten-Puffer
30min
Linsenbraten
1h 50min
Buchweizennudeln mit Wirsing und Kartoffeln
1h 45min
Vollkorn-Fladenbrot mit Tomaten
45 min
Béchamelsauce
10min
Hirseauflauf
1h 10 min
Kartoffel-Möhren-Puffer
25min
Blumenkohl-Puffer
30min
Kerniger Brotaufstrich
5min