Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dip
- 200 g Crème fraîche
- ½ TL Zitronenschale, gerieben
- 30 g Zucker
Pfannkuchen
- 180 g Buchweizen
- 50 g Mehl (siehe Tipp)
- 70 g brauner Zucker
- 3 Eier
- ½ TL Salz
- 1 TL Backpulver
- 20 g Mineralwasser mit Kohlensäure
- 280 g Milch
- 2 Äpfel, mittelgroß
- Zitronensaft zum Beträufeln
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2656 kJ / 635 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Buchweizen-Pfannkuchen mit Rhabarber
20 min
Hirsebrei mit Birnen und Nüssen
50min
Pikanter Hirseauflauf mit Rahmkohl
1h
Dinkel-Buchweizen-Bananen-Pancakes
25 min
Buchweizen-Crêpes mit Ahornsirup und Orangenfilets
1h
Herbstlicher Buchweizenbrei
4 Std. 15 Min
Buchweizencrêpes mit Camembert und frischen Kräutern
1h 20 min
Bircher-Waffeln
40min
Hirsebrei mit gebratener Banane
30min
Blaubeer-Pfannkuchen
30min
Buchweizenwaffeln
1h 30min
Mandelwaffeln
1h