![Quarkkeulchen mit Zwetschgen-Ragout Quarkkeulchen mit Zwetschgen-Ragout](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/88252CA2-CC23-4127-9346-EE853692A488/Derivates/93EBBE80-AABB-4EEF-B583-B8F227DE7E70.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vanille-Schmand
- 200 g Schmand
- 3 EL Vanillezucker, selbst gemacht
Zwetschgen-Ragout
- 600 g Zwetschgen, halbiert, entsteint
- 150 g roter Traubensaft
- 150 g roter Portwein
- 20 g Speisestärke
- 40 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 3 Prisen Zimt
Quarkkeulchen
- 2 Eier, getrennt
- 700 g Kartoffeln, mehligkochend, geschält, gegart, abgekühlt
- 400 g Magerquark
- 2 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 120 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- 1 Prise Salz
- 100 g Rosinen
- 4 EL Butter zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2880 kJ / 689 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 93 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 5.6 g
Alternatieve recepten
Stachelbeerkompott mit Mandelcreme
25 Min
Sächsische Quarkkeulchen
3klst
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4h 30min
Böhmische Knödel
1 Std.
Wurzelgemüse mit Krenhollandaise
55 min
Eierschecke
6h 30min
Rhabarberlasagne
1klst 10 min
Gebackene Holunderblüten
1 Std. 30 Min
Grießschnitten mit Rhabarberkompott
2h
Holunderbeersuppe mit Grießklößchen
1小时 15 分钟
Hefe-Pfannkuchen (Plinsen)
1 Std. 30 Min
Lausitzer Hefeplinsen
1 godz. 25 min