Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 40 g Mandeln
- 250 g Mehl
- 150 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Zucker
- 1 Eigelb
- 1 Prise Salz
Belag
- 4 Äpfel, Boskop (Ø ca. 7 cm, ca. 1000 g)
- 150 g Apfelsaft
- 380 g Weißwein
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 40 g Zucker
- 50 g Rosinen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1424 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Champagner-Trüffel-Torte
14h
Far Breton
9h 20min
Kaffee-Kuppeltorte
10h
Zwetschgenkuchen mit Feigen
3h
Rhabarber-Mandel-Torte
4 godz. 30 min
Kirschendatschi mit Weißbier-Sabayon
3h
Apfeltorte mit Florentiner-Deckel
4 Std.
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1 Std. 20 Min
Johannisbeer-Schnitte
2 Std. 30 Min
Mohn-Kirsch-Streuselkuchen
2h 20min
Versunkener Pflaumen-Marzipan-Kuchen
1 godz.
Gedeckter Apfelkuchen
8 Std.