Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 40 g Mandeln
- 250 g Mehl
- 150 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Zucker
- 1 Eigelb
- 1 Prise Salz
Belag
- 4 Äpfel, Boskop (Ø ca. 7 cm, ca. 1000 g)
- 150 g Apfelsaft
- 380 g Weißwein
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 40 g Zucker
- 50 g Rosinen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1424 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hefe-Gugelhupf
7 Std.
Birnen-Schmand-Torte
2hod.
Mohn-Preiselbeer-Kuchen
1ωρ. 40 λεπτ.
Birnen-Gewürz-Kuchen
1h 10 min
Früchtekuchen-Torte
7 Std.
Apfel-Walnuss-Kuchen
1ωρ. 30 λεπτ.
Weintorte mit Äpfeln und Zimtsahne
7 Std.
Käsekuchen mit Mohn
7 Std.
Birnenkuchen alla Toscana
3ωρ. 20 λεπτ.
Apfeltorte mit Florentiner-Deckel
4 Std.
Hefe-Früchte-Gugelhupf
2 Std. 30 Min
Kaffee-Kuppeltorte
10 godz.