Apparaten en Accessoires
Brombeer-Kuchen
Voorbereiding 25min
Totaal 2u.
10 Stücke
Ingrediënten
-
Zucker230 g
-
Vanilleschote1
-
Mehl100 g
-
Weinstein-Backpulver2 TL
-
Eiweiß8
-
Salz½ TL
-
Waldfruchtkonfitüre4 EL
-
Brombeeren gefroren500 g
-
Schwarzer Johannisbeernektar300 g
-
Tortenguss, weiß1 Pck.
-
Kokosraspeln20 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
5 g
Calorieën
961 kJ /
229 kcal
Vetten
2 g
Koolhydraten
45 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN 2/2017
50 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1u. 10min
Stachelbeer-Schmand-Kuchen
1u. 40min
Kirsch-Streusel-Kuchen
2u. 5min
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2u. 30min
Birnenkuchen alla Toscana
3u. 20min
Apfel-Wein-Tarte
3u.
Pfirsichkuchen vom Blech
1u. 10min
Versunkener Apfel-Zwieback-Kuchen
3u.
Heidelbeer-Marmorkuchen
1u. 30min
Pflaumen-Sandkuchen
1u. 40min
Rührkuchen mit Obst
1u.
Butter-Apfel-Kuchen
3u.