Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 50 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 120 g Milch
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 50 g Zucker
- 1 Ei
- 300 g Dinkelmehl, Type 630
Belag und Fertigstellung
- 1000 g Heidelbeeren, frisch
- 50 g Zucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 430 kJ / 103 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Honigkuchen
1sa
Kirsch-Marzipan-Gugelhupf aus dem Varoma
1sa 30 dk
Pfirsich-Butterkuchen
2 Std. 20 Min
Kirsch-Orangen-Kuchen
1 Std. 15 Min
Hefe-Früchte-Gugelhupf
2 Std. 30 Min
Glückskuchen
2h 10min
Mohn-Brombeer-Kuchen mit Streuseln
5h
Pfirsichkuchen vom Blech
1 Std. 10 Min
Obstkuchen mit Quark-Öl-Teig
50 Min
Rührkuchen mit Obst
1sa
Fruchtiger Käsekuchen vom Blech
1 godz. 20 min
Badische Apfeltorte
1 Std. 40 Min