Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 50 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 120 g Milch
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 50 g Zucker
- 1 Ei
- 300 g Dinkelmehl, Type 630
Belag und Fertigstellung
- 1000 g Heidelbeeren, frisch
- 50 g Zucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 430 kJ / 103 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Honigkuchen
1 Std.
Gedeckter Apfelkuchen
1 Std. 30 Min
Bunter Obstkuchen vom Blech
1 Std.
Dinkel-Walnuss-Stollen
27 Std.
Mohn-Buttermilch-Kuchen mit Pfirsichen
1 Std.
Badische Apfeltorte
1 Std. 40 Min
Obstkuchen mit Quark-Öl-Teig
50 min
Möhren-Apfel-Kuchen
1 Std. 30 Min
Quark-Apfel-Fladen
50 min
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2 godz. 30 min
Mohn-Quark-Kuchen vom Blech
2 Std. 10 Min
Zwetschgen-Blechkuchen mit Hefe
1 Std. 25 Min