Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pflaumenmus:
- 450 g Pflaumen, entsteint, halbiert
- 50 g Zucker
- 40 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 20 g Speisestärke
Teig:
- 110 g Butter, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 270 g Mehl
- 90 g Wasser
- 50 g Zucker
- 1 Prise Salz
Quarkcreme:
- 220 g Zucker
- 1 Vanilleschote, in Stücken
- 750 g Magerquark
- 80 g Sonnenblumenöl
- 2 Eier
- 40 g Speisestärke
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1694 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Birnen-Schmand-Torte
2h
Mohn-Apfel-Käsekuchen
1h 40 min
Mohn-Buttermilch-Kuchen mit Pfirsichen
1h
Rhabarber-Käsekuchen
7h 30 min
Badische Apfeltorte
1h 40 min
Versunkener Pflaumen-Marzipan-Kuchen
1h
Zwetschgen-Mohn-Torte mit Streuseln
1h 45min
Stachelbeer-Schmand-Kuchen
1h 40 min
Rhabarber-Marzipan-Schnitten
1h 10 min
Mohn-Quark-Kuchen vom Blech
2 Std. 10 Min
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1h 10 min
Zwetschgen-Swirl-Kuchen
3h 40min