Apparaten en Accessoires
Mohn-Buttermilch-Kuchen mit Pfirsichen
Voorbereiding 20min
Totaal 1u.
24 Stücke
Ingrediënten
-
Zucker250 g
-
Eier2
-
Buttermilch500 g
-
Mehl400 g
-
Mohn150 g
-
Backpulver1 ½ Pck.
-
Pfirsiche (à 850 g), abgetropft, in Scheiben (5 mm)2 Dosen
-
Sahne200 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
5 g
Calorieën
840 kJ /
200 kcal
Vetten
6 g
Vezels
2.2 g
Koolhydraten
30 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Finessen 1/2016
23 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Buttermilchkuchen
50min
Stachelbeer-Schmand-Kuchen
1u. 40min
Birnen-Schmand-Torte
2u.
Fruchtiger Käsekuchen vom Blech
1u. 20min
Mohn-Apfel-Käsekuchen
1u. 40min
Mandarinen-Joghurt-Muffins
45min
Apfel-Käsekuchen
1u. 40min
Kokos-Kirsch-Käsekuchen
7u. 30min
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
45min
Zitronen-Mohn-Kuchen
2u.
Schoko-Kiba-Kuchen
1u. 45min
Buttermilchkuchen mit Nuss
45min