Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 250 g Kartoffeln, gegart, z.B. vom Vortag, in Stücken
- 130 g Milch
- 120 g Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 500 g Mehl
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Prise Salz
Belag
- 120 g Butter, sehr weich
- 80 g Zucker
- 1 EL Zimt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 966 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Linsen-Aufstrich
35 Min
Eierschecke
6h 30min
Kartoffel-Mohn-Kuchen
1 godz.
Hefe-Früchte-Gugelhupf
2 Std. 30 Min
Dresdner Eierschecke vom Blech
4 godz. 30 min
Rhabarber-Marzipan-Schnitten
1 Std. 10 Min
Kartoffelkuchen mit Äpfeln
1 Std. 10 Min
Lausitzer Hefeplinsen
1 godz. 25 min
Nuss-Honig-Schoko-Aufstrich
10min
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1 godz. 30 min
Buttermilchkuchen
50min
Quark-Hefe-Kuchen
1 Std. 20 Min